Mijn naam is Bart Biermasz. Met Seity (wat je kunt vertalen naar “zelfheid”) bied ik vanuit een integrale zienswijze ondersteuning aan. Mijn werk staat in dienst van jouw proces en hulpvraag. Deze ondersteuning bied ik door middel van beweging, spel en vechtkunsten, maar ook via de dieptepsychologie. Hoewel psyche en lichaam niet zijn los te koppelen van elkaar is de focus afhankelijk van het mensbeeld.

Via de dieptepsychologie werk ik als Jungiaans Analytisch Therapeut (een psychoanalytische en psychodynamische behandeling). Ik bied lessen en sessies aan om mensen meer met hun authenticiteit te verbinden. Ik ben gespecialiseerd in de beweging van de vechtkunsten, en de beweging van de psyche. Waar mogelijk breng ik deze in mijn werk samen, altijd met een oog op het geheel van welzijn en gezondheid. Op deze manier assisteer ik bij het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest, hoofd en hart, cognitie en beleving.

Mijn interesse in beweging werkt door in mijn interesse in de mens en wat er van binnen allemaal beweegt. Als docent, coach en/of therapeut begeleid ik jouw ontvouwingsproces waar mogelijk. Aansluitend zet ik mensen aan hun eigen krachten en waarheden te ontdekken. Voor meer vragen en informatie kun je een mailtje sturen naar info@seity.nl.