Ik ben altijd verwonderd geweest door wat er zich binnen de mens afspeelt. Bij vlagen was ik zo veel bezig met anderen en hun problemen terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wie ik zelf was. Deze nieuwsgierigheid en dwaling kon ik vooralsnog geen plek geven. Mede door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals het vaak gaat, werd het tijd mijzelf en mijn binnenwereld op een diepere onbewuste laag te gaan onderzoeken. Meestal moet men een aantal keer ergens tegenaan lopen voor er echt actie wordt ondernemen.
Zo kan een patroon of uitdaging zich een leven lang aan blijven dienen. Een gebeurtenis, situatie en/of conflict waar we over blijven struikelen. Toch zijn we niet altijd in staat dit waar te nemen en een andere keuze of actie te maken. Om je hierin te ontwikkelen acht ik het belangrijk in jezelf te investeren; een investering die inzichten, groei en mogelijkheden voor de lange termijn biedt.

Door in mijzelf te gaan investeren heb ik vele mooie inzichten, ervaringen en ontwikkelingen op mogen doen. Mede door het dieptepsychologisch proces te onderzoeken en te ervaren vanuit onder andere de Jungiaans Analytische Therapie, gebaseerd op het werk van C.G. Jung, kan veel heling en inzicht ontstaan. Dit proces onderzoekt de onderliggende aansturing binnen jou als persoon. Zo kun je inzicht krijgen in alle weggestopte moeilijke en mooie aspecten van je zijn. Zicht op bepaalde blokkades brengt verandering in beweging. 
Deze veranderingsprocessen heb ik vanuit vele invalshoeken mogen ervaren door met verschillende opleidingen, docenten en disciplines te werken. Zo heb ik naast de Jungiaans Analytische Therapie ook Chinese wijsheden mogen leren in China, beweging mogen verkennen vanuit Fighting Monkey (FM), ademwerk bestudeerd, communicatietools verkend, Ayurvedische wijsheden en massagetherapie mogen leren, de praktijk van de Psycho-sociale hulpverlening ervaren, en diverse vecht-, dans- en bewegingskunsten geïntegreerd. Al deze elementen dragen bij in mijn ondersteuning bij jouw proces en eventuele blokkades die worden ervaren. 

Ik ga graag naar de kern van dingen, waar bepaalde symptomen boodschappen zijn die ons iets willen vertellen. Symptomen kunnen zich manifesteren in bijvoorbeeld fysieke, relationele, emotionele en mentale klachten. Door contact te maken met de wortels van onze klachten, pijn én onze kracht kan de balans weer hersteld worden.

Heb je bijvoorbeeld te maken met:

  • Problemen met balans
  • Spanningen in het lichaam
  • Depressieve klachten
  • Werk- en/of relatieproblemen
  • Gebrek aan vitaliteit
  • Burnout klachten
  • Zingevingsvragen
  • Terugkerende symptomen waarvan je de oorzaak wil onderzoeken


Stuur dan een mailtje naar info@seity.nl en ik bericht zo snel mogelijk terug. Kijk ook op: https://www.vind-een-therapeut.nl/therapeut/bart-biermasz-arnhem-gld.html

“Men wordt er onvermijdelijk toe gebracht ‘zichzelf te zien zoals men van nature is, in tegenstelling tot datgene wat men zou willen zijn’ en er is juist niets wat de mens zo moeilijk valt als dat.” – C.G. Jung