Al op vroege leeftijd was ik verwonderd door wat er zich binnen de mens afspeelt. Dit klinkt wellicht mooi, toch was ik zo veel bezig met anderen en hun problemen dat ik eigenlijk niet zo goed wist wie ik zelf was. Deze nieuwsgierigheid en dwaling kon ik vooralsnog geen plek geven. Ik dacht mijzelf goed te kennen en mijn verhaal wel op een rijtje te hebben. Na verschillende gebeurtenissen in mijn leven werd het tijd mijzelf en mijn binnenwereld op een diepere onbewuste laag te gaan onderzoeken. Soms (lees: vaak) moeten we een aantal keer vallen voor we echt actie ondernemen. Een patroon of probleem wat zich gedurende een leven maar aan blijft dienen waar we over blijven struikelen. We hebben de keuze om in onszelf te investeren; een investering die inzichten, groei en ontwikkeling voor de lange termijn biedt.

Het dieptepsychologisch proces van de Analytische Therapie, gebaseerd op het werk van onder andere C.G. Jung onderzoekt de onderliggende aansturing binnen jou als persoon. Zo kun je inzicht krijgen in alle weggestopte moeilijke en mooie aspecten van je zijn. Zicht op deze delen brengt verandering teweeg. Het brengt je dichter bij wie je daadwerkelijk bent. Zo behandel ik geen symptomen maar gaan we naar de kern van je klachten. Naar het verkennen van jou en jouw verhaal als mens; daar waar de mogelijkheid voor groei en ontvouwing ligt.

In mijn dagelijks werk en leven zie ik veel mensen die tegen dingen aanlopen, maar niet weten hoe hier mee om te gaan. Zo kunnen symptomen zich manifesteren in bijvoorbeeld fysieke, relationele, emotionele en mentale klachten. Men borduurt voort op de aspecten die wenselijk waren in hun leven, maar vergeten hierbij daadwerkelijk zichzelf te mogen zijn. Door contact te maken met de wortels van onze pijn én onze kracht kan de harmonie weer hersteld worden.

Heb je bijvoorbeeld te maken met:

  • Problemen met balans
  • Depressieve klachten
  • Werk- en/of relatieproblemen
  • Gebrek aan vitaliteit
  • Burnout klachten
  • Zingevingsvragen
  • Terugkerende symptomen waarvan je de oorzaak wil onderzoeken


Stuur een mailtje naar info@seity.nl en ik bericht zo snel mogelijk terug. 

“Men wordt er onvermijdelijk toe gebracht ‘zichzelf te zien zoals men van nature is, in tegenstelling tot datgene wat men zou willen zijn’ en er is juist niets wat de mens zo moeilijk valt als dat.” – C.G. Jung