Mijn naam is Bart Biermasz en met Seity (wat je kunt vertalen naar zelfheid) bied ik vanuit een integrale zienswijze handvatten aan om een vollediger mens te worden. Ik ben nu al zo’n 11 jaar enthousiast de Shaolin Kung Fu eigen aan het maken. Van deze 11 jaar heb ik één jaar in China gezeten om daar mijn kennis en vaardigheden onder Hu Zheng Sheng verder te ontwikkelen. Shaolin is voor mij de fundering van de KungFu die ik uitdraag, daarnaast heb ik door de jaren heen flink wat uitstapjes naar andere Martial Arts en bewegingsvormen gemaakt. Onder deze uitstapjes behoren Sanda, Boksen, MuayThai, Wudang TaiJi, Yoga, BaGua, contemporary dans en Brazilian Jiu Jitsu. Allen bieden ze elementen als verbreding en/of verdieping van mij als mens.

In 2016 ben ik ook met mijn post-HBO opleiding als Jungiaans Analytisch Therapeut begonnen. Inmiddels ben ik werkzaam als Freelancer. Zo geef ik diverse workshops met betrekking tot beweging en Martial Arts binnen bedrijven, instanties en scholen. Ook begeleid ik mensen bij hun interne proces en geef ik elke week de vaste lessen Shaolin Kung Fu.

Als mens en leraar verspreid ik mijn visie waar mogelijk, maar nog belangrijker vind ik het om mensen aan te zetten tot het ontdekken van hun eigen waarheden en kracht. Voor meer vragen en informatie kun je een mailtje sturen naar info@seity.nl.